Notebookcheck Logo

Xiaomi Smart Band 8 Pro okosóra felülvizsgálata - Most fényesebbnek tűnik

Kicsit felfrissült. A Smart Band 8 Pro-val a Xiaomi a fitneszkövető és az okosóra keverékét kínálja. Nagyobb kijelzővel, GPS-szel és fényerőérzékelővel, de hangszóró és alkalmazásbolt nélkül. Elődjéhez képest a 8 Pro fényesebb kijelzővel rendelkezik.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable

A Xiaomi frissítést adott a Smart Band Pro készüléknek, és elindította a Smart Band 8 Pro-t. Az 1,74 hüvelykes kijelzőjével betölti a fitneszkövető és az okosóra közötti űrt. A Smart Band 7 Pro lenyűgözött minket a beépített GPS-sel és fényerő-érzékelővel, amivel a standard Smart Band nem rendelkezett. Kritizáltuk, hogy a Smart Band 7 Pro nem rendelkezik hangszóróval és válaszlehetőséggel a csevegésekben.

A Smart Band 8 Pro csak egy változatban, de két színben kapható: Fekete és világosszürke. A nyomkövető RRP-je 70 euró. A mi tesztmodellünk fekete színű.

Xiaomi Smart Band 8 Pro
Kijelző
1.74 hüvelyk, 336 x 480 pixel 336 PPI, capacitive, AMOLED, fényes: igen
Csatlakozók
Fényerő érzékelő, Szenzorok: Accelerometer, Gyroscope, Optical heart rate sensor, pulse oximeter
Hálózat
Bluetooth 5.3, GPS
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 12 x 33.4 x 46
Akkumulátor
289 mAh Lítium-Polimer
További jellegzetességek
Billentyűzet: onscreen, charging cradle, 2.2.31, 24 Hónap Garancia, GNSS Singleband: BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS; water resistant up to 5 bar, fanless, vízálló
Súly
37 g, Tápegység: 10 g
Ár
70 Euró

 

Tok és funkciók - Smart Band 8 Pro szebb kerettel

A Xiaomi a Smart Band 8 Pro készülékhez magasfényű műanyag burkolatot használ. A gyártó eltekintett a gomboktól vagy a koronától a viselhető eszközön, és továbbra sincs hangszóró. A keretben csak egy lyuk van a mikrofon számára.

A pánt formája nagyon hasonlít elődjéhez. A kijelző átlója kissé megnőtt, 1,67 hüvelykről 1,74 hüvelykre. Ráadásul a kijelző már nem ívelt, hanem teljesen sík. Míg a Smart Band 7 Pro esetében csak egy keskeny, fényes keret volt a burkolaton, addig ez az elem jelentősen megnőtt, és az egész oldalt elfoglalja.

Az érzékelők és a töltőport az alján található. A Xiaomi megváltoztatta a szalag csatlakozását. A szerszám nélküli cseréhez szükséges mechanizmus mostantól a szalagházban található, és már nem a szalagokban. A kijelzőt megerősített GG3 üveg védi. A Smart Band 8 Pro vízálló, és a gyártó szerint 5 bar nyomást is kibír.

A szalag szélessége 22 milliméter, és egy rögzített csap segítségével záródik. TPU-ból készült, amely állítólag antimikrobiális kezelést kapott. A Smart Band 8 Pro súlya a pánttal együtt 37 gramm, anélkül pedig 21 gramm.

A Smart Band 8 Pro kompatibilis a Android és az iOS eszközökkel is.

Beállítás és működés - Csak a Mi Fitness alkalmazással

A Mi Fitness alkalmazást telepíteni kell a nyomkövető beállításához és működtetéséhez. A telepítés után és az eszközök keresése előtt az alkalmazás arra kéri, hogy jelentkezzen be egy Xiaomi fiókkal. A Smart Band 8 Pro ezután gyorsan megtalálható és csatlakoztatható.

Az eszközök párosítása után a fitneszkövetőnek és a Mi alkalmazásnak engedélyeket kell adni, például az értesítések küldéséhez. Ezután az okostelefonos alkalmazásban elindul egy bemutató, bár ez angolul jelenik meg, miután a telepítés teljesen lehetséges volt németül. Magán az órán nincs tutorial. Végül a napi testmozgásra vonatkozó személyes célok beállítása következik.

Az okostelefonos alkalmazás négy részre van osztva: "Egészség", "Edzés", "Eszköz" és "Profil". az "Egészség" műszerfalként működik, amely hozzáférést biztosít az összes rögzített testértékhez. Ezek csempék formájában jelennek meg, témakörök szerint rendszerezve. A csempékre kattintva egy további információkat tartalmazó almenü nyílik meg.

az "Edzés" sportáganként felsorolva mutatja a korábbi edzéseket. Az edzéseket közvetlenül az alkalmazáson keresztül is el lehet indítani. A "Profil" menüpontban a tárolt Xiaomi fiók jelenik meg a megfelelő beállításokkal. Itt harmadik féltől származó alkalmazások is összekapcsolhatók, például a Strava, a Suunto, a Apple Health vagy a Google Fit.

az "Eszköz" az a terület, ahol a Smart Band 8 Pro beállításai módosíthatók. Egyes mérések alapértelmezés szerint nem, vagy legalábbis nem teljes mértékben vannak aktiválva, mint például a stressz és a vér oxigéntelítettségének folyamatos mérése. Ha a mérések aktiválva vannak, egy felugró ablak figyelmeztet az akkumulátor élettartamának romlására.

Az óraszámlapok nagy választéka is elérhető itt. A Xiaomi számos óraarcot ingyenesen kínál. A kedvencek tárolhatók az órán a gyors váltás érdekében. A Smart Band 8 Pro-n nem lehet zenét tárolni, és a fizetési szolgáltatásokhoz szükséges NFC sincs rajta.

A Smart Band 8 Pro egyáltalán nem rendelkezik gombokkal, és csak az 1,74 hüvelykes érintőképernyőn keresztül kezelhető. Az oldalirányú lapozással egy csempekarusszal lehet végigmenni a csempéken. Minden egyes csempe nem csak egy témát mutat, hanem több témát is. Az egyik csempe például a pulzust, a vér oxigéntelítettségét és az alvási pontszámot mutatja.

Az információk mellett gombok is lehetségesek, például egy oldal időzítővel, stopperrel és médiavezérléssel. A csempék tartalma és sorrendje testre szabható az okostelefonos alkalmazásban. Az egyik csempe rövid menüként van kialakítva, amely hozzáférést biztosít az ébresztőórához, a ne zavarjon és az energiatakarékos üzemmódhoz.

A felülről lefelé történő lapozással megnyílik az értesítések menü. Az alulról felfelé történő lapozás az alkalmazás áttekintését nyitja meg. A sorrend az alkalmazásban testre szabható. Alkalmazásbolt azonban nincs. A menüből a képernyő bal szélétől a középre való suhintás egy lépést visz vissza. Ez azonban nem mindig működik, néha más kijelzőre suhintva. Néha több lépésre van szükség ahhoz, hogy visszatérjünk az óralapra - itt hasznos lenne egy gomb.

Hívások és értesítések - Smart Band 8 Pro válaszadási lehetőség nélkül

A Smart Band Pro nyolcadik generációjával a telefonhívások sem lehetségesek. Bár a nyomkövető rendelkezik mikrofonnal, hangszóróval nem rendelkezik. A nyomkövető azonban kívánságra rezgéssel figyelmeztet a bejövő hívásra.

Az értesítések megbízhatóan jelennek meg a tesztben. Kiválasztható, hogy a pánt a párosított okostelefon összes üzenetét vagy csak az egyes alkalmazások üzeneteit jelenítse meg. Ezek alkalmazásonként vannak rendezve, és az értesítési menüben jelennek meg. A hosszú üzenetek, például e-mailek lerövidülnek.

A fitneszkövető nem tudja megjeleníteni az emojikat és a képeket. Ennél is bosszantóbb azonban, hogy a Smart Band 8 Pro semmilyen módon nem tud válaszokat küldeni. Még az előre megfogalmazott rövid válaszokat vagy emojikat sem, mint például a Amazfit Active vagy a Huawei Band 8 lehetségesek.

Hangasszisztens - az Amazon Alexa nem érhető el

Az Amazon Alexa telepítve van a Smart Band 8 Pro ex-works készülékre. A teszt során azonban nem tudtuk működésre bírni a hangasszisztenst. Az alkalmazás elindítása után hibaüzenet jelent meg a nyomkövetőn. Bár a Smart Band csatlakozik az alkalmazáshoz, és a párosított okostelefon is mellette van, az Alexa nem indítható. Ugyanez a probléma más Android telefonon is jelentkezik (Motorola Edge 30 Ultra) és iOS rendszerű iPhone 15 Plus.

Egészség és fitnesz - A Xiaomi az életerő értékére összpontosít

A Xiaomi Smart Band 8 Pro összes fitneszadatát és testértékét a Mi Fitness alkalmazás gyűjti össze. A tracker adatokat gyűjt a pulzusszámról, a vér oxigéntelítettségéről, a stresszről, az alvásról és a mozgásról. Az egyes területek adatai egy napra, de akár egy hétre vagy egy hónapra is kikerülnek.

A stresszt 0 és 100 közötti pontszámmal jelzi a rendszer. Ezenkívül egy idővonal segítségével nyomon követhető az adott időszak - például egy nap - alatti fejlődés. A szoftver a stresszt négy fázisra is felosztja, és megfelelő emojikkal osztályozza.

A szoftver egy vitalitásértéket is megad. A Xiaomi szerint ennek a legjobb esetben is mindig 100 fölött kell lennie. Az értéket különböző tényezőkből, például az életkorból, a nyugalmi pulzusszámból, a maximális pulzusszámból és az elmúlt hét nap edzési adataiból számítják ki.

Nemcsak az edzések ideje számít, hanem az intenzitás is. A Xiaomi szerint a besorolás a WHO rendszeres testmozgásra vonatkozó iránymutatásain alapul. Naponta maximum 80 pontot lehet elérni.

Tevékenységi célok - a Smart Band 8 Pro átlagértékeket számol ki

Az edzési célokat a Mi Fitness alkalmazás a kezdőlap tetején mutatja be. Az okospánt csempéken vagy bizonyos esetekben közvetlenül az óra számlapján is megjelenítheti az értékeket. A Xiaomi a grafikus megjelenítéshez félkörökkel dolgozik. Megjelenik az elégetett kalória, a megtett lépések és a mozgásban töltött idő.

Az értékek nem csak egy napra, hanem egy hétre vonatkozóan is megjelennek. Az alkalmazás az elmúlt hét napi átlagértékeit is megmutatja, és megjeleníti a célt, hogy ezen a szinten maradjunk. A szoftver kiszámítja a hetekre és hónapokra vonatkozó átlagos távolságokat és teljes távolságokat is. Nem jeleníti meg azonban a megtett lépéseket vagy a padlóértékeket, és nincs VO2Max mérés sem.

Kívánságra a Smart Band 8 Pro emlékeztetni tudja Önt a rendszeres testmozgásra. A mozgásérzékelés azonban nem mindig működik megbízhatóan. Egyes esetekben az értesítés néhány perccel azután jelenik meg, hogy felálltál az asztalodról. Néhány Xiaomi viselhető eszköznek volt ilyen problémája a közelmúltban, mint például a Xiaomi Watch 2 Pro és a Redmi Watch 4.

Szívfrekvencia, szívritmus és a vér oxigéntelítettsége

A Smart Band 8 Pro gyűjti a pulzusszám és a vér oxigéntelítettség értékeit. Az adatok jobb értékelése érdekében összehasonlítjuk azokat a referenciakészülékek adataival. A pulzusszám méréséhez a nyomkövetőt egy Polar H10 mellkaspánttal együtt kerékpártúrára visszük.

Nyugalmi pulzusszámnál a két készülék értékei percenként négy ütésnyi távolságra vannak egymástól, ami 6,15 százalékos eltérésnek felel meg. A Smart Band 8 Pro mért értéke alacsonyabb, mint a mellpánté. A teljesítménypulzust három különböző időpontban mértük. A három mérés átlagos eltérése 2,6 százalék.

Hasonlóan nagy az eltérés a vér oxigéntelítettségének mérésekor. Ezen a területen a Braun Pulse Oximeter 1 készüléket használjuk referenciaeszközként. A három mérésből származó átlagos eltérés 2,7 százalék. A Smart Band 8 Pro értékei minden esetben a referenciaeszköz értékei alatt vannak.

Összességében az értékek valamivel jobbak, mint a Smart Band 7 Pro értékei. Bár ez pontosabban határozta meg a nyugalmi pulzusszámot, az utód minden más értéke közelebb van az adott referenciaeszközhöz, bár a különbségek összességében csekélyek. Az árhoz képest az értékek jó szinten vannak.

Szívritmus mérés a Smart Band 8 Pro készülékkel
Szívritmus mérés a Smart Band 8 Pro készülékkel
Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal
Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal

Alváskövetés - A Xiaomi megmutatja a viselőjének az alvó állatot

A Xiaomi Smart Band 8 Pro alváskövetése kiterjedt. A nyomkövető rögzíti a teljes alvási időt, és könnyű, mély és REM alvásra osztja azt. A szoftver minden egyes fázishoz megadja az időt, valamint a teljes alvás százalékos arányát. A személyes értékeket más, azonos korcsoportba tartozó felhasználókéval is összehasonlítja. Az ébrenléti időket is megbízhatóan érzékeli a teszt.

Ha a kiterjesztett alváskövetés aktiválva van, a nyomkövető az éjszaka folyamán méri a pulzust és a vér oxigéntelítettségét. A szoftver légzési pontokat is kijelöl, és tippeket ad az alvás közbeni légzés javítására.

A teljes alvás egy alváspontszámot és egy szójegyet is kap. Ha a viselhetőt legalább hét egymást követő éjszakán keresztül viselik, a Mi Fitness alkalmazás alvóállatot rendel a felhasználóhoz, és ennek megfelelően osztályozza alvási viselkedését. Figyelembe veszik az alvás ritmusát és folyamatosságát, valamint a stresszszintet és a lefekvés előtti testmozgást. A szoftver egy napirendet is készít a napra, hogy megteremtse a jó alvás feltételeit.

A Smart Band 8 Pro még egy intelligens ébresztőórával is rendelkezik ex-works, amely az alvási adatokat felhasználva lehetőség szerint a könnyű alvás fázisában ébreszti viselőjét. Ennek a funkciónak az időablaka azonban csak tíz perc.

Edzésfelvétel - a Smart Band 8 Pro automatikusan követi a felvételeket

A Xiaomi szerint a Smart Band 8 Pro több mint 150 sportág követését támogatja. A rögzített adatok köre és a beállítási lehetőségek a kiválasztott edzéstől függően változnak. A kocogáshoz például a nyomkövető speciális üzemmódot kínál bemelegítéshez és intervallumos edzéshez. Aktiválható egy "AI pacer" is a korábbi edzések átlagsebességével.

Az egyes sportágakhoz konkrét célokat lehet beállítani, például a távolságot, az időt vagy az elégetett kalóriák számát. Riasztások is aktiválhatók a pulzuszónák, a maximális pulzusszámok, a távolságok és a sebességek esetében.

Edzés közben a Smart Band 8 Pro jól láthatóan kijelzi a műholdas kapcsolat állapotát és a pulzusszámot. A pulzusszám nemcsak az értéket, hanem a zónát is mutatja. Edzés után a Mi Fitness alkalmazás további adatokat jelenít meg, például a lépéstempót, a lépéshosszat és az edzéshatást. A regenerálódási idő is ajánlott.

Az útvonaladatok nem exportálhatók az alkalmazáson keresztül, hanem a Mi Fitness online portálon keresztül. A trackerrel nem lehet saját pályákat teljesíteni az edzéseken. A Smart Band 8 Pro azonban képes automatikusan rögzíteni az edzéseket, ami gyaloglás, futás, kerékpározás, evezés és cross esetén is működik.

GPS és navigáció - Smart Band 8 Pro pontossági problémákkal

A Smart Band 8 Pro saját műholdas kapcsolattal rendelkezik, így az edzések párosított okostelefon nélkül is nyomon követhetők. A viselhető készülék támogatja az összes elterjedt műholdas rendszert. A kapcsolat létrehozása néhány másodpercet vesz igénybe, de nagyon stabil. A teszt során nem volt semmilyen megszakítás. A Smart Band 8 Pro-hoz nincs navigációs megoldás.

A Smart Band 8 Pro-t egy Garmin Venu 2-vel együtt vittük el kerékpártúrára. Világossá vált, hogy a Smart Band 8 Pro-nak gondjai vannak a helymeghatározással, különösen lakott területeken. A rögzített nyomvonal nem egyezik az útvonalakkal.

GNSS-mérés: A tó megkerülése
GNSS-mérés: A tó megkerülése
GNSS-mérés: Fordulópont
GNSS-mérés: Fordulópont
GNSS-mérés: Összefoglaló
GNSS-mérés: Összefoglaló

Kijelző - A Smart Band 8 Pro jelentősen fényesebb

Subpixel szerkezet
Subpixel szerkezet

A Xiaomi a Smart Band 8 Pro kijelző átlóját 1,74 hüvelykre növelte. Ez egy AMOLED panel, 60 Hz-es frissítési frekvenciával. Sok fitneszkövetővel ellentétben a Smart Band 8 Pro rendelkezik fényerő-érzékelővel, így a pánt automatikusan beállítja a kijelző fényerejét. Ez azonban nem mindig működik tökéletesen, különösen a mindig bekapcsolt kijelző esetében. A beállítás néha késik, és összességében az érzékelő visszafogottan működik.

A kijelző kellemesen világos tud lenni. Maximum 643 cd/m²-t mértünk, ami 20 százalékkal több, mint a Smart Band 7 Pro. Még a drágább viselhető eszközökhöz képest is, mint például a Amazfit Active, a Xiaomi Bandnek semmi rejtegetnivalója nincs. Azonban mi is mértünk képernyő villogást. A frekvencia 60 Hz, ami megfelel a frissítési frekvenciának. Ez valószínűleg OLED villogás.

A mindig bekapcsolt kijelző jó megoldás. Egy időzítő funkció megakadályozza, hogy állandóan világítson, például éjszaka. Az AoD stílusa a kiválasztott óralaptól függetlenül beállítható. Az emelésérzékelés is megbízhatóan és gyorsan működik.

Xiaomi Smart Band 8 ProXiaomi Smart Band 7 ProAmazfit ActiveHuawei Watch Fit 3Xiaomi Redmi Watch 4
Response Times
PWM Frequency
60
118.9
98%
120
100%
120
100%
166
177%
Screen
-20%
-15%
16%
-14%
Brightness middle
643
516
-20%
546
-15%
745
16%
555
-14%
Black Level *
Teljes átlag (program / beállítások)
39% / 39%
43% / 43%
58% / 58%
82% / 82%

* ... a kisebb jobb

Képernyő villogása / PWM (impulzusszélesség-moduláció)

A képernyő tompításához egyes notebookok egyszerűen be- és kikapcsolják a háttérvilágítást gyors egymásutánban - ez az úgynevezett impulzusszélesség-moduláció (PWM) módszer. Ennek a ciklikus frekvenciának ideális esetben az emberi szem számára nem észlelhetőnek kell lennie. Ha ez a frekvencia túl alacsony, az érzékeny szemű felhasználóknak megerőltető lehet, fejfájást okozhat, vagy akár észre is vehetik a villódzást.
Képernyő villogása / PWM észlelve 60 Hz

The display backlight flickers at 60 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .

The frequency of 60 Hz is very low, so the flickering may cause eyestrain and headaches after extended use.

In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 17682 (minimum: 5 - maximum: 3846000) Hz was measured.

Teljesítmény és futási idő - Elégséges mindennapi termelékenység

Sajnos a Xiaomi nem ad semmilyen információt a telepített SiP-ről. Továbbá a Smart Band 8 Pro nem futtat böngészőt, így nem lehetségesek benchmark mérések. A működési sebesség a mindennapi használatban rendben van. A csempék közötti átmenetek néha rángatóznak, és a csempék tartalma csak kis késéssel frissül, ami azt jelenti, hogy a megjelenített értékek a megtekintés pillanatában változnak.

A felhasználói felület sok bevitel esetén megterhelő lehet. Ilyenkor dadogni kezd, és néha időbeli késéssel dolgozza fel a bemeneteket. A teszt során azonban nem volt összeomlás. A beépített memóriára vonatkozó információk is hiányoznak. Ezt azonban nem lehet aktívan használni zenére, alkalmazásokra vagy térképekre. Csak az óraarcok menthetők az okospánton.

Akkumulátor-élettartam - a Xiaomi Pro Tracker nem egy kitartó futó

A Xiaomi szerint a Smart Band 8 Pro akár 14 napig is bírja egyetlen töltéssel. Az Always-on kijelző használata esetén hat napig kell kitartania. A tesztben mérföldekre vagyunk az első állítástól. A lehető leggyakrabban aktiváljuk az összes mérést, bekapcsoljuk az összes értesítést és az automatikus edzésérzékelést, hogy a maximális akkumulátor-fogyasztást generáljuk.

Az Always-on kijelző használata esetén három nap üzemidőt érünk el, mielőtt a pántot fel kell tölteni. AoD nélkül ez egy nappal több. A pántot minden nap egy órát hordjuk edzés közben, legalábbis gyaloglás közben. Edzés nélkül öt nap használat is lehetséges.

A napi töltés tehát nem jelent problémát, de a Smart Band 8 Pro-t még mindig jóval gyakrabban kell újratölteni, mint a régebbi, egyszerűbb szalagokat. Az akkumulátor élettartama már nem különbözik jelentősen egy OnePlus Watch 2 wear OS-sel és sokkal szélesebb körű funkciókkal rendelkező órától.

A Smart Band 8 Pro töltése egy kábelen keresztül történik, amelyet mágnesesen tartanak az alján. A pánt 10 százalékról 40 százalékra 20 perc alatt tölthető fel, a teljes feltöltés pedig körülbelül 70 percet vesz igénybe. A nyomkövetőhöz nem tartozik tápegység.

Pro

+ fényes kijelző
+ integrált GNSS
+ automatikus fényerő-beállítás
+ pontos testmérések

Kontra

- nincs NFC
- nincs hangszóró
- nincs válaszadási lehetőség
- hangasszisztens nem működik
- pontatlan GNSS-mérés

Ítélet - A Xiaomi csak minimális frissítést szállít

Visszatekintés: Xiaomi Smart Band 8 Pro. A tesztkészüléket a Xiaomi Németország biztosította.
Visszatekintés: Xiaomi Smart Band 8 Pro. A tesztkészüléket a Xiaomi Németország biztosította.

A Smart Band 7 Pro és a Smart Band 8 Pro közötti ugrás kicsi. A legnagyobb előrelépés az új kijelző - kissé megnőtt és jelentősen világosabb lett. Egyedül a lomha környezeti fényérzékelő rontja el némileg az AMOLED panel örömét.

Az új keretnek köszönhetően a pánt is egy kicsit stílusosabb lett. De nagyjából ennyi. Pozitívum, hogy a Smart Band 8 Pro - sok más fitneszkövetővel ellentétben - saját műholdas kapcsolatot és környezeti fényérzékelőt kínál, bár az elődje is képes volt erre.

Emellett hiányzik belőle az NFC és a hangszóró. Emellett a hangasszisztens jelenleg sztrájkol, és a teszt során nem tudtunk kapcsolatot létesíteni az Amazon Alexával. A testparaméterek mérése csak minimálisan jobb, mint elődjénél, és a GNSS-kapcsolat pontosságával is gondok vannak beépített területeken.

Az új Xiaomi Smart Band 8 Pro fő előnye a nagyobb és világosabb kijelző.

Továbbá nincsenek válaszlehetőségek a beérkező üzenetekre. A Smart Band 8 Pro elveszíti a fitneszkövetők egyik tipikus előnyét is az okosórákkal szemben: az akkumulátor élettartama mindössze négy nap. Pozitívum, hogy a Xiaomi csökkentette az RRP-t. Az elődjéhez hasonló 100 euró helyett - az elődjéhez hasonlóan - most már csak 70 eurót kér el a gyártó.

A Xiaomi a Smart Band 8 Pro-val rést vájt magának, közvetlen versenytársa alig akad. Több funkciót, például hangszórót és válaszadási lehetőséget kínál a Amazfit Active de drágább is. Valamivel kisebb a Xiaomi Smart Band 8 és a Huawei Band 8. A Redmi Watch 4 válaszlehetőségeket és hangszórót kínál, de a testméretek kevésbé pontosak.

Ár és elérhetőség

A Xiaomi Smart Band 8 Pro áfája 70 euró (77 dollár). A fitneszkövető különböző kiskereskedőknél, például az Amazonon is megtalálható. A Xiaomi az online áruházában is árulja a Smart Bandet.

Transparency

The present review sample was made available to the author as a loan by the manufacturer or a shop for the purposes of review. The lender had no influence on this review, nor did the manufacturer receive a copy of this review before publication. There was no obligation to publish this review.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Xiaomi Smart Band 8 Pro okosóra felülvizsgálata - Most fényesebbnek tűnik
Benedikt Winkel, 2024-05-20 (Update: 2024-05-28)