Notebookcheck Logo

Huawei Watch Fit 3 felülvizsgálat - Szuper pontos okosóra új dizájnban

Sikkes és vakmerő. A Huawei új külsőt - és jobb érzékelőket - ad a Watch Fit 3-nak. A Watch Fit 3 nemcsak szép, de rendkívül pontosan méri a testértékeket is. Ráadásul olcsó is. A Huawei okosórájának minden erősségét és gyengeségét feltárjuk ebben az értékelésben.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable

A Huawei áttervezte a Watch Fit harmadik generációját. Az alakja szögletesebb lett. Most már inkább egy okosórára hasonlít, és kevésbé egy nagy kijelzővel ellátott fitneszkövetőre, mint a Watch Fit 2. A korona és a gomb kombinációjával az egyik oldalon egy Apple Watch.

A Watch Fit 3 csak egy méretben, de különböző színekben és különböző szíjakkal kapható. A gyártó fekete, rózsaszín, ezüst és arany színben szállítja a tokot. A Huawei egy ezüstszínű változatot is kínál kontrasztos piros ékezetekkel.

A szíjak fluoroelasztomer, nejlon és bőr színben kaphatók. Tesztóránk ezüstszínű, kontrasztos, fehér műanyag szíjjal. Az RRP 159 euró, a bőrszíjjal ellátott változatért 20 eurós felárat kell fizetni. A Huawei szerint a fehér változat bőrszíjjal, míg a szürke változat NFC-vel rendelkezik.

Huawei Watch Fit 3
Kijelző
1.82 hüvelyk 1.18:1, 480 x 408 pixel 346 PPI, capacitive touchscreen, AMOLED, fényes: igen
Csatlakozók
Fényerő érzékelő, Szenzorok: acceleration, gyroscope, magnetometer, optical heart rate sensor
Hálózat
802.11 b/g/n (b/g/n = Wi-Fi 4/), Bluetooth 5.2, GPS
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 11 x 36 x 43
Akkumulátor
400 mAh Lítium-Polimer
Töltés
fast charging / Quickcharge
Operációs rendszer
Huawei HarmonyOS
További jellegzetességek
Hangszórók: mono, Billentyűzet: onscreen, Charging cradle, Harmony OS 4.2, 24 Hónap Garancia, 5 ATM, Single Band GNSS: GPS/ GLONASS/ BeiDou/ Galileo/ QZSS, fanless, vízálló
Súly
49 g, Tápegység: 10 g
Ár
159 Euró
Hivatkozások

 

Tok és jellemzők - Watch Fit 3 alumínium ötvözetből készült Watch Fit 3

A Huawei Watch Fit 3 tokja alumíniumötvözetből készült, és 1,82 hüvelykes kijelzőt tartalmaz. A keret jobb felső részén egy elforgatható és megnyomható korona található, alatta pedig egy gomb. A két elem között egy mikrofon található, a hangszórót pedig a bal oldalra helyezte a Huawei.

A kijelző alja és szélei feketék, ami az oldalnézetben is látható. A számos szenzor és töltőcsap az alján található. A 22 milliméter széles csuklópántok szerszám nélkül cserélhetők. A kioldógomb az óraházban található. A Huawei saját csatlakozót használ.

A Watch Fit 3 súlya pánt nélkül 26 gramm, a fluoroelasztomer pánttal pedig 49 gramm. Ezzel az okosóra kellemesen könnyű viselet. A tesztkészülék kivitelezése kiváló. A tesztidőszak alatt semmilyen karcolást nem tapasztaltunk a készüléken, a gomb és a korona éles nyomásponttal rendelkezik, és nincs játék.

A Huawei 5ATM vízállóságot ad meg. Sajnos a kijelzőt védő üvegről nincs információ. A Watch Fit 3 kompatibilis a Android és az iOS eszközökkel.

Beállítás és működés - Huawei Health alkalmazás és App Gallery

A Watch Fit 3 beállításához a Huawei Health alkalmazás szükséges. Az okosóra csomagolásán egy QR-kód van nyomtatva; ha ezt beolvassuk, letölthető az alkalmazás APK-fájlja.

Az amerikai szankciók miatt a szoftver jelenlegi verziója nem jelenik meg a Google PlayStore-ban, de a Apple App Store-ban elérhető. Választhatunk, hogy a fájlt a böngészőn keresztül vagy a Huawei saját alkalmazásboltjából, az AppGalleryből szeretnénk letölteni.

A teszt egyértelműen azt mutatja, hogy a böngészőn keresztül történő letöltés az AppGallery nélkül korlátozza a működést. A Android menüben a Huawei alkalmazásnak nem engedélyezhető az értesítések elérése - ha azonban a szoftver az AppGallery-n keresztül kerül letöltésre, akkor ez lehetséges.

Az alkalmazás öt részre van osztva: Egészség, Képzés, Felfedezés, Eszközök és Fiók. az "Egészség" egy műszerfal, amely az összes összegyűjtött adatot kártyák formájában jeleníti meg. A kártyákra nyomva megnyílik a megfelelő almenü.

Az "Edzés" alatt az elvégzett edzések vannak felsorolva diszciplínánként. Az edzéseket azonban az alkalmazásban is el lehet indítani. A szoftver AI futásterveket is kínál, teljesítményosztályok és versenyek szerint osztályozva.

A "Fedezd fel" alatt különböző tanfolyamok és kiegészítő ajánlatok találhatók. A kínálat széleskörű, a jógaóráktól kezdve a zsírégetést szolgáló edzésterveken át a hangoskönyvekig terjed.

Egyes tanfolyamok ingyenesek, míg másokhoz fizetős tagság szükséges a Huawei Health+-nál. A Watch Fit 3 megvásárlásával a kiegészítő ajánlat három hónapig ingyenesen használható.

A szoftver a személyes adatokat a "Fiók" menüpont alatt sorolja fel. Az összegyűjtött érmek és eredmények, valamint az aktivált edzéstervek is megjelennek. Az alkalmazás heti és havi jelentéseket is készít az elvégzett tevékenységekről és edzésekről.

az "Eszköz" hozzáférést biztosít a Huawei Store-hoz az új eszközökre vonatkozó ajánlatokkal, valamint hozzáférést biztosít a párosított eszközök beállításaihoz. Itt található az óraszámlapok választéka. Ezek közül néhány ingyenes, néhány pedig fizetős. Sok óraarc testre szabható. A szoftver a kiválasztott háttér energiafogyasztását is jelzi különböző osztályokban. Zene is átvihető az okostelefonról az órára.

Az alkalmazásban lehetőség van az egészségmegfigyelés beállítására is, például arra, hogy mely mérések legyenek állandóan aktívak. Az értesítéseknél kiválasztható, hogy ezek általában az órára kerüljenek-e, és ha igen, akkor mely alkalmazásokból. Még az ébresztőóra beállítása is lehetséges az okostelefonos alkalmazáson keresztül.

Az okosórát a kijelzőn, a koronán és egy gombon keresztül lehet kezelni. A korona megnyomásával az óra számlapjáról megnyílik az alkalmazás áttekintése. Bármelyik menüből a korona megnyomásával visszatérhet az óralapra. Kétszeres megnyomással az aktuálisan megnyitott programok áttekintése nyílik meg.

Ha a koronát lenyomva tartja, megjelenik a kikapcsolás menü. A korona elforgatásával görgethet a menük között. A rezgés haptikus visszajelzést biztosít.

A gomb egyszeri megnyomásával megnyílik az edzés áttekintése ex-works. Hosszan megnyomva megnyílik a hangasszisztens. A kétszeri megnyomás azonban nem hajt végre semmilyen funkciót. A gomb funkciója a menüben bármelyik telepített alkalmazáshoz kapcsolható.

A balról jobbra történő lapozással megnyílik a Huawei Assistant Today: A hangasszisztenshez, az időjáráshoz és a médiavezérléshez hozzáférést biztosító oldal. A jobbról balra történő lapozás különböző csempéken vezet keresztül, amelyek például a napi aktivitást, különböző egészségügyi paramétereket, a naptárat és a holdfázisokat mutatják. A csempék sorrendje és tartalma magán az órán változtatható.

A felülről lefelé történő lapozás megnyitja a rövid menüt, amely hozzáférést biztosít az ébresztőórához, a zseblámpához és a Ne zavarj módhoz. Az értesítési menü alulról felfelé történő suhintással jelenik meg.

Telefonálás és értesítések - a Huawei továbbra is rövid válaszokat ad

A Watch Fit 3 mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, és telefonálásra is használható. Mivel azonban nem rendelkezik saját SIM-kártyával, mindig a párosított okostelefon Bluetooth-tartományán belül kell lennie.

A telefon minősége vegyes. A telefonálás kellemes az okosóra viselője számára, a hangszóró hangos és tisztán továbbítja a hangokat. A beszélgetések azonban fárasztóak a másik fél számára, mivel az óra viselőjének hangja néha csak szaggatottan jut át. Rövid tájékoztatáshoz azonban a hang rendben van.

A Watch Fit 3 nem biztosít teljes hozzáférést az okostelefon telefonkönyvéhez. A névjegyeket az Egészség alkalmazásban kell tárolni. A tárcsázáshoz nincs tárcsázófelület, bár a híváslistához hozzáférhetünk.

A Huawei okosóra megbízhatóan megjeleníti az értesítéseket. Ezek felugró ablakként jelennek meg, majd az értesítések menüben alkalmazásonként rendezhetők. A Watch Fit 3 emojikat is képes megjeleníteni, de képeket nem.

Válaszolni csak emojikkal és előre meghatározott rövid válaszokkal lehet. Ezek sorrendje megváltoztatható és testre szabható az okostelefonos alkalmazásban.

Hangalapú asszisztens - Lépjen vissza a Watch Fit 3 számára

A Huawei Watch 4 Pro örültünk, hogy a hangasszisztens végre mégiscsak működik minden eszközzel. A Watch Fit 3 ebből a szempontból újabb visszalépést tesz.

A Huawei kizárólag a saját asszisztensére, Celiára támaszkodik. Ez azonban csak akkor érhető el, ha az okosórát olyan okostelefonnal párosítjuk, amelyre legalább EMUI 10.1 van telepítve.

Egészség és fitness - Watch Fit 3 meghatározza a kalóriadeficitet

A Watch Fit 3 felismeri a hosszú ideig tartó ülést, és kérésre mozgásra szólít fel. Rövid edzést is kínál az aktiváláshoz. Videóanimációk vezetnek végig egy edzéscikluson.

Az okosóra a stressz mérésére is képes. Ezt nulla és 100 közötti értékkel jelzi.

A szoftver egy idővonalon is megjeleníti az értékeket a nap folyamán. Emellett a stresszteszt manuálisan is elindítható, és a stresszmérés egy kérdőív segítségével is kalibrálható. Különböző légzőgyakorlatok és fehér zaj segíti az ellazulást.

A Huawei kibővítette a Stay Fit alkalmazást. Az étkezések elmenthetők oda. A szoftver kiszámítja a kalóriabevitelt, és összehasonlítja a testmozgással elégetett kalóriákkal. Ez lehetővé teszi, hogy az alkalmazás jelezze a kalóriadeficitet.

Tevékenységek céljai - Huawei gyűrűkkel és sámánokkal

A Huawei továbbra is két különböző kijelzőt használ a tevékenységcélokhoz. Egyrészt ott vannak a jól ismert gyűrűk, amelyek a Watch Fit 3-on az állással töltött időt, az edzésidőt és az elégetett kalóriákat mutatják.

A gyűrűk mind magán az órán, mind az okostelefonos alkalmazásban megjeleníthetők. A célok testre szabhatók. A második megjelenítési forma az egészségügyi lóhere. Ezeket a Huawei az alvás, a lépések és a hangulat területére osztja fel. Ebből adódnak a nap folyamán teljesíthető feladatok. A lapok az egyes célok elérésével megtelnek és színt váltanak. A szoftver a hét napjainak sikerességét is mutatja.

Az alkalmazás még több információt nyújt az egyes tevékenységekről, például a lépésekről. Ezek nemcsak egy napra, hanem hetekre, hónapokra vagy akár évekre vonatkozóan is megjeleníthetők. A fejlődés egy idővonalon keresztül is nyomon követhető a nap folyamán.

Az alkalmazás nemcsak a lépések számát, hanem az elégetett kalóriákat és a megtett távolságot is mutatja. A lépések futás, gyaloglás és (lépcső)mászás szerinti bontásban is megjelennek. A Watch Fit 3 azonban a teszt során gyakran nem ismerte fel a lépéseket. Másrészt az okosóra kerékpáros edzés közben is számolja a lépéseket, de itt még javítania kell a Huaweinek.

Szívfrekvencia, szívritmus és a vér oxigéntelítettsége

A Huawei Watch Fit 3 képes a pulzusszám és a vér oxigéntelítettségének mérésére. A mért értékek jobb megítélése érdekében összehasonlítjuk őket a referenciakészülékek értékeivel.

Az okosórát egy Polar H10 mellpánttal együtt vittük el kerékpártúrára. A mért értékek mind a nyugalmi pulzusszám, mind a teljesítménypulzusszám esetében pontosan egyeztek. A teljesítménypulzust három különböző időpontban mértük.

A vér oxigéntelítettségének mérésére egy Braun pulzoximétert 1 használtunk. A három mérés átlagos eltérése 0,68 százalék. Az eltérések esetében a tesztkészülék értékei alacsonyabbak, mint a referenciakészüléké.

A Huawei a TrueSeen 5.5 mérési módszert használja a Watch Fit 3 esetében. A továbbfejlesztett szenzorok mellett a mesterséges intelligencia állítólag különösen pontos feldolgozást és a különböző értékek összevonását biztosítja. Ez tesztünkben kiválóan működik. A Watch Fit 3 mért értékei a referenciakészülékekhez képest feltűnően pontosak.

Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal
Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal
Szívritmus mérés a Huawei Watch Fit 3 készülékkel
Szívritmus mérés a Huawei Watch Fit 3 készülékkel
Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal
Pulzusszámmérés a Polar H10 mellkaspánttal
Szívritmus mérés a Huawei Watch Fit 3 készülékkel
Szívritmus mérés a Huawei Watch Fit 3 készülékkel

Alváskövetés - A Huawei pontokkal, csillagokkal és osztályzatokkal értékeli az alvást

A Huawei Watch Fit 3 alváskövetése kiterjedt. Egyrészt a szoftver áttekintést nyújt a teljes alvási időről és az egyes alvási fázisokról. Az óra különbséget tesz a könnyű, mély és REM alvás között. Az ébrenléti fázisokat is felismeri. Az egyes fázisok egy idővonalon kerülnek megjelenítésre.

Az egyes fázisok által a teljes alvás százalékos aránya is megjelenik. Az információkat a vonatkozó ajánlások részletei egészítik ki. Az adatokat színes megjegyzéssel is ellátják, mint például "Alacsony" vagy "Normál".

A szoftver az ágyban töltött időre, az alvási késleltetésre, az alvás hatékonyságára, a mélyalvás folyamatosságára, az ébredés gyakoriságára, a légzés minőségére, a szívfrekvenciára, az oxigéntelítettségre és a légzésszámra vonatkozó információkat is közöl.
A teljes alvás csillagokkal és pontokkal értékelhető. Összehasonlításra kerül más felhasználók értékeivel is. A szoftver elemzést is készít, és ajánlásokat tesz az alvásminőség javítására.

A gyártó szerint a Watch Fit 3 rendelkezik szundiérzékelő funkcióval is. Ha az okosóra napközbeni szunyókálást észlel, 30 perc után felébreszti viselőjét. A funkciót szundikálás hiányában nem tudtuk tesztelni.

Ha további adatokat töltenek le, a Watch Fit 3 képes lesz az alváshangok érzékelésére is, ha okostelefonhoz csatlakozik. Intelligens ébresztőórával azonban nem rendelkezik.

Edzésfelvétel - Watch Fit 3 bemelegítő és nyújtó programokkal

A Huawei szerint a Watch Fit 3 több mint 100 sportágat tud követni. Az új sportágak közé tartozik a foci, a kosárlabda, az evezés, az e-sportok és a körfutás. Az egyes sportágakhoz célokat lehet meghatározni, például távolságokat, időket vagy elégetett kalóriákat. Kívánságra az óra egy bizonyos táv után a teljesítményről is tájékoztathat. Kocogáskor a Watch Fit 3 intervallumos edzést kínál, és a teljesítményt egy virtuális pacerrel hasonlítja össze, amely a korábbi edzések átlagidejét mutatja.

A megfelelő ritmushoz metronóm is használható. Az útvonalak is teljesíthetők, ha azokat korábban az Egészség alkalmazáson keresztül importálták. Különböző edzéstervek és fitneszkurzusok vannak telepítve a Watch Fit 3 ex works készülékre. A futó tanfolyamok a legkiterjedtebbek. Vannak azonban olyan fitneszkurzusok is, amelyek főként különböző bemelegítő és nyújtó programokból állnak.

Az okosóra videóanimációkat jelenít meg a képernyőn, és hangutasításokat is ad. Ha szükséges, a Watch Fit 3 képes automatikusan felismerni és szüneteltetni az edzéseket. Ez azonban csak gyaloglás és kocogás közben, a cross traineren és az evezőgépen működik. A gyaloglást megbízhatóan felismeri a tesztben. A gyaloglásnak azonban folyamatosnak kell lennie ahhoz, hogy a szoftver az edzést annak ismerje fel.

A pulzusszámadatok Bluetooth-on keresztül továbbíthatók külső eszközökre, például cross trénerekre.

GPS és navigáció - A Watch Fit 3 egysávos mérése

A Watch Fit 3 támogatja az összes elterjedt műholdas rendszert, egy-egy sávval. Néhány másodpercig tart, amíg a kapcsolat létrejön, de a kapcsolat a tesztben végzett edzés során mindig stabil marad.

A Watch Fit 3-at egy Garmin Venu 2-vel együtt vittük kerékpártúrára. Egyértelművé vált, hogy a Huawei Watch jól feltérképezi az elvégzett útvonalat. A Garmin órája azonban még pontosabb.

A Watch Fit 3-hoz nincs navigációs megoldás. Az edzésekből származó útvonalakat GPX fájlként lehet exportálni. Lehetőség van az útvonalak importálására és az edzéseken való kitöltésére is.

GNSS-teszt: A tó megkerülése
GNSS-teszt: A tó megkerülése
GNSS-teszt: Fordulópont
GNSS-teszt: Fordulópont
GNSS-teszt: Összefoglaló
GNSS-teszt: Összefoglaló

Kijelző - A Huawei fényes AMOLED panelt ad hozzá

Subpixel szerkezet
Subpixel szerkezet

A Watch Fit 3 1,82 hüvelykes AMOLED panellel rendelkezik. A beépített fényerő-érzékelő gyorsan reagál. Az emelésérzékelés szintén gyorsan és megbízhatóan működik. Alternatívaként az okosóra Always-on kijelzőt kínál. Az AoD stílusa a kiválasztott óralap függvénye, és nem testreszabható tovább.

Nincs beállítás arra vonatkozóan, hogy az AoD milyen időpontokban működjön. A rendszer intelligens módon működik, és függ az alvó üzemmódtól. Ha ezt manuálisan aktiválja a beállításokban, az AoD kikapcsol. Ez akkor is megtörténik, amikor az óra automatikusan érzékeli az alvást.

A maximális fényerősséget 745 cd/m²-ben mértük. Ezzel a Huawei okosórája jelentősen fényesebb, mint a elődjénél és a Amazfit Active ugyanabban az árkategóriában. Ugyanakkor azt is észrevettük, hogy a képernyő 120 Hz-es frekvenciával villog, bár az amplitúdó nagyon alacsony. Ráadásul egy okosóra kijelzőjének nézési ideje rövid, így a megterhelésnek alacsonynak kell lennie.

Huawei Watch Fit 3Huawei Watch Fit Special EditionHuawei Watch Fit 2Amazfit ActiveXiaomi Smart Band 8 Pro
Response Times
PWM Frequency
120
119
-1%
120
0%
60
-50%
Screen
-62%
-26%
-27%
-14%
Brightness middle
745
283
-62%
553
-26%
546
-27%
643
-14%
Black Level *
Teljes átlag (program / beállítások)
-32% / -32%
-26% / -26%
-14% / -14%
-32% / -32%

* ... a kisebb jobb

Képernyő villogása / PWM (impulzusszélesség-moduláció)

A képernyő tompításához egyes notebookok egyszerűen be- és kikapcsolják a háttérvilágítást gyors egymásutánban - ez az úgynevezett impulzusszélesség-moduláció (PWM) módszer. Ennek a ciklikus frekvenciának ideális esetben az emberi szem számára nem észlelhetőnek kell lennie. Ha ez a frekvencia túl alacsony, az érzékeny szemű felhasználóknak megerőltető lehet, fejfájást okozhat, vagy akár észre is vehetik a villódzást.
Képernyő villogása / PWM észlelve 120 Hz
Amplitude: 18.33 %

The display backlight flickers at 120 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .

The frequency of 120 Hz is very low, so the flickering may cause eyestrain and headaches after extended use.

In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 17682 (minimum: 5 - maximum: 3846000) Hz was measured.

Teljesítmény és futási idő - A Watch Fit 3 zökkenőmentes teljesítménye

A Huawei nem ad semmilyen információt a beépített SiP-ről. Mivel az okosóra nem támogatja a böngészőt, ezért benchmark méréseket sem tudunk végezni. A Watch Fit 3 teljesítménye lenyűgöző a mindennapi használatban. A csempék közötti átmenetek éppoly zökkenőmentesek, mint a menükben való görgetés.

A Huawei a memóriáról sem ad információt. A memóriát az órafelületek, útvonalak, alkalmazások és zenék számára lehet használni.

Az akkumulátor élettartama - a Watch Fit 3 hosszú ideig tart

A Huawei 10 napos akkumulátor-üzemidőt ígér a Watch Fit 3 számára. És ezt a tesztben meg is tudjuk erősíteni - legalábbis a mindig bekapcsolt kijelző nélkül. Bekapcsolt AoD-vel, minden értesítéssel, állandóan aktivált mérésekkel és automatikus edzésérzékeléssel a Watch Fit 3 a tesztben hat nap körüli üzemidőt ért el - rövid edzésekkel együtt.

Ha az AoD ki van kapcsolva, egyébként azonos használat mellett az okosóra 24 óra alatt körülbelül 10 százaléknyi akkumulátort fogyaszt. A Huawei Watch emellett gyorsan töltődik. Tíz perc alatt 2 százalékról 25 százalékra töltődik, 20 perc után 43 százalékon áll. A Watch Fit 3 55 perc után teljesen feltöltődött.

A teszt során 12 wattos tápegységet használtunk. Mivel a Watch Fit 3 nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a saját fejlesztésű töltőkábelt kell használni, amely mágnesesen rögzül az aljára.

Pro

+ kiváló minőségű kivitelezés
+ pontos testméretek
+ sokoldalú sportkövetés
+ óriási akkumulátor-üzemidő

Kontra

- hangasszisztens csak Huawei okostelefonnal
- NFC nem minden modellben
- lépésmérés hibás

Ítélet - A Watch Fit 3 páratlan az árkategóriájában

A felülvizsgálatban: Huawei Watch Fit 3, a Huawei Németország által biztosított tesztkészülék.
A felülvizsgálatban: Huawei Watch Fit 3, a Huawei Németország által biztosított tesztkészülék.

A Huawei bemutatta a Watch Fit nagyon sikeres felülvizsgálatát. Kényelmes viselet és nagyon jól sikerült. A gyártó különböző színváltozatokban is kínálja.

De nem csak a kinézete lenyűgöző - a mérések pontossága is kiváló. Ez teszi a Watch Fit 3-at nagyon alkalmassá a testértékek megfigyelésére. A különböző edzésmódoknak köszönhetően sportolás közben is lenyűgöz.

A rendkívül pontos mérések, a hosszú akkumulátor-üzemidő, a funkciók széles választéka és a stílusos kialakítás kombinációja jelenleg egyedülálló.

Az okosóra megbízhatóan megjeleníti az értesítéseket, és telefonhívásokra is alkalmas. A válaszok azonban csak rövid válaszok formájában lehetségesek, és a Watch Fit 3 nem jelenít meg képeket. Az is érthetetlen marad, hogy a hangasszisztens miért működik megint csak a Huawei okostelefonokkal. Az alkalmazások szélesebb választékát is szívesen látnánk.

Hasonló funkcióválasztékot kínál a Amazfit Active és a Redmi Watch 4. Olcsóbb, de kevésbé pontos a Xiaomi Smart Band 8 Pro.

Ár és elérhetőség

Az EU-ban a Watch Fit 3 különböző nagy kiskereskedőknél, például az Amazonon és a Mediamarkton (DE) kapható. A Huawei azonban saját online áruházában is árulja az okosórát. Az RRP 159 euró (173 dollár).

Transparency

The present review sample was made available to the author as a loan by the manufacturer or a shop for the purposes of review. The lender had no influence on this review, nor did the manufacturer receive a copy of this review before publication. There was no obligation to publish this review.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Huawei Watch Fit 3 felülvizsgálat - Szuper pontos okosóra új dizájnban
Benedikt Winkel, 2024-06- 1 (Update: 2024-06- 1)