Notebookcheck Logo

Amazfit GTS 4 Mini rövid értékelés - Egy kompakt és sokoldalú okosóra

Kicsi, de erős. Kompakt, olcsó, rengeteg funkcióval - ez egészen jól összefoglalja azt, ami az Amazfit GTS 4 Mini. Tesztünkben az okosóra megmutatta, mire képes, és mi mindent kínál. Beleértve az aránylag világos AMOLED kijelzőt, a pontos helymeghatározó szolgáltatásokat és az összes szokásos szenzort - a lista elég hosszú.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable
Amazfit GTS 4 mini
Kijelző
1.65 hüvelyk 7:8, 336 x 384 pixel 309 PPI, 1, AMOLED, fényes: igen, 60 Hz
Csatlakozók
Fényerő érzékelő, Szenzorok: biometrikus BioTracker 3.0 PPG, gyorsulásmérő, iránytű, környezeti fényérzékelő
Hálózat
Bluetooth 5.2 BLE, GPS
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 9.1 x 36.7 x 41.8
Akkumulátor
270 mAh, Akkumulátor üzemidő (gyártói adat): 360 h
Töltés
vezeték nélküli töltés
További jellegzetességek
magnetic charger, Zepp OS, 24 Hónap Garancia, fanless, vízálló
Súly
31.2 g, Tápegység: 12 g
Ár
100 Euró

 

Amazfit GTS 4 Mini review
Amazfit GTS 4 Mini review
Amazfit GTS 4 Mini smartwatch review
Amazfit GTS 4 Mini smartwatch review
Amazfit GTS 4 Mini smartwatch review
Amazfit GTS 4 Mini review

Képernyő villogása / PWM (impulzusszélesség-moduláció)

A képernyő tompításához egyes notebookok egyszerűen be- és kikapcsolják a háttérvilágítást gyors egymásutánban - ez az úgynevezett impulzusszélesség-moduláció (PWM) módszer. Ennek a ciklikus frekvenciának ideális esetben az emberi szem számára nem észlelhetőnek kell lennie. Ha ez a frekvencia túl alacsony, az érzékeny szemű felhasználóknak megerőltető lehet, fejfájást okozhat, vagy akár észre is vehetik a villódzást.
Képernyő villogása / PWM észlelve 360 Hz

The display backlight flickers at 360 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .

The frequency of 360 Hz is relatively high, so most users sensitive to PWM should not notice any flickering. However, there are reports that some users are still sensitive to PWM at 500 Hz and above, so be aware.

In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 17803 (minimum: 5 - maximum: 3846000) Hz was measured.

Pro

+ kompakt dizájn
+ számos egészségi funkció
+ pontos műholdas kapcsolat
+ világos AMOLED panel
+ viszonylag olcsó

Kontra

- nincs telefonálási funkció
- nincs hangszóró Alexa és hasonlók számára
- a pulzusmérés néha pontatlan

Összegzés: Egy kompakt okosóra különösebb gyenge pontok nélkül

The Amazfit GTS 4 Mini was provided by the manufacturer for this review.
The Amazfit GTS 4 Mini was provided by the manufacturer for this review.

Aki egy kis méretű okosórát szeretne, amely nem kerül egy vagyonba, de mégis jól néz ki és rengeteg funkcióval rendelkezik - az meg is állhat az Amazfit GTS 4 Mini mellett.

Ez a kompakt modell, amely 120 dollárba kerül, minden funkcióval rendelkezik, amit egy modern okosórától elvárhatunk - és még annál is többel. Ide tartozik például a saját alkalmazásbolt is, de ez csak egy példa.

Az Amazfit GTS 4 Mini több mint egyhetes üzemidővel büszkélkedhet még intenzív használat mellett is, amit a tesztünkben bizonyított. A fényes AMOLED panel és a gyors és pontos GNSS-kapcsolat is igen meggyőző.

Ez a viselhető eszköz különösen alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnének egy nagy okosórát viselni, vagy egyszerűen csak kisebb csuklómérettel rendelkeznek. Akik kicsit testesebbek, azok jobban járnak az Amazfit „kifejlett” GTS 4 és GTR 4 modelljeivel.

Ár és elérhetőség

Az Amazfit GTS 4 Mini ajánlott fogyasztói ára 120 dollár. Jelenleg megvásárolható a BestBuy-tól, vagy alternatívaként 99,99 dollárért az Amazon.

Transparency

The present review sample was made available to the author as a loan by the manufacturer or a shop for the purposes of review. The lender had no influence on this review, nor did the manufacturer receive a copy of this review before publication. There was no obligation to publish this review.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Amazfit GTS 4 Mini rövid értékelés - Egy kompakt és sokoldalú okosóra
Marcus Schwarten, 2023-09- 5 (Update: 2023-09- 5)