Notebookcheck

Xiaomi Mi Watch Lite rövid értékelés: Mire képes ez a megfizethető okosóra, és miben különbözik a drágább Redmi Watch-tól.

Sarkokkal és élekkel. Fél ár, kevesebb felszerelés és kerek helyett szögletes formatervezés. Tesztünkben a két jelenlegi Xiaomi okosóra közül a Lite verzió sók jó tulajdonsággal bír, viszont kedvező ára miatt néhány hiányosság is akad. Akinek némi segítségre van szüksége a döntéshez, információkat találhat a Redmi Watch okosórával szembeni legfontosabb különbségekkel kapcsolatban.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable
, , , , , ,
hasonló találatok
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Xiaomi Mi Watch Lite
Processzor
N/A
Kijelző
1.40 hüvelyk, 320 x 320 pixel 323 PPI, Full-touch, TFT, fényes: igen
Háttértár
N/A
Csatlakozók
Audió csatlakozók: ⊖, Brightness Sensor, Szenzorok: 6 tengelyes szenzor (3 tengelyes gyorsulásmérő, 3 tengelyes giroszkóp), barométer (magasságmérő), iránytű, optikai pulzusmérő (PPG szenzor)
Hálózat
Bluetooth 5.1 BLE, GPS
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 10.9 x 35 x 41
Akkumulátor
230 mAh Lítium-Polimer
További jellegzetességek
Hangszórók: ⊖, Billentyűzet: 1 gomb, Billentyűzet háttérvilágítás: igen, Xiaomi Mi Watch Lite, töltő-dokkoló, használati útmutató, Xiaomi Wear App, 24 Hónap Garancia, kompatibilitás: Android 5+, iOS 10+; A-GPS, GPS, GLONASS; vízállóság: 5 ATM, waterproof
Súly
21 g
Ár
59.99 Euro (~$73) Euro
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Összegzés

A Xiaomi által biztosított tesztegység
A Xiaomi által biztosított tesztegység

Bár ezen a ponton gyakran megtalálható a felkínált mennyiségű funkció és a hosszú akkumulátor-üzemidő más megfizethető viselhető eszközökben is, a GPS és az automatikus fényerőszabályozás még nem honosodott meg az alacsonyabb árkategóriában.

A Xiaomi Mi Watch Lite megfizethető árkategóriájában a GPS jelenleg még ritka.

A megfizethető árú okosóra csak korlátozottan ajánlott sportkövetőnek, hiszen a 11 sportmód alig fed le többet, mint futás, kerékpározás vagy úszás, akár beltéren, akár kültéren, medencében, illetve tóban.A Mi WatchLite az összes többi edzést, például az evezőgépet, a HIIT-et, az aerobicot vagy a jógát szabad edzéskéntjelzi.

A gyakorlatban az óra arcok pontozott részletekkel, amelyek egyedileg konfigurálhatók. Azonban, míg az időjárás gyorsan elérhető vagy a lejátszó távirányítót előhívhatja, az érintőképernyő lassan reagál. Itt többet várunk a Xiaomi jól felszerelt Mi Watch-tól, amely több szempontból is előrébb jár a Mi Watch Lite-nál, de az ajánlott fogyasztói ár szerint kétszer olyan drága is

Ár és Elérhetőség

A tesztelés idején egy kedvező, kb. 49 eurós fekete Xiaomi Mi Watch Lite ajánlat jelent meg az Amazon-on (Németország). A csontszínű és tengerészkék verziók drágábbak.

Pricecompare

Mark Riege
Editor of the original article: Mark Riege - Translator - 220 articles published on Notebookcheck since 2018
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 186207 articles published on Notebookcheck since 2017
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Xiaomi Mi Watch Lite rövid értékelés: Mire képes ez a megfizethető okosóra, és miben különbözik a drágább Redmi Watch-tól.
Inge Schwabe, 2021-07- 1 (Update: 2021-07- 1)