Notebookcheck Logo

Xiaomi Mi Smart Band 6 rövid értékelés: Hatásos továbbfejlesztett dizájn, találó ár

Formába hozva. A Xiaomi Mi Smart Band 6 külsőleg nem tér el az elődjétől. A kijelző viszont lényegesen nagyobb, mivel a Xiaomi most jobban kihasználja az adott felületet. A tesztben összehasonlítjuk a megfelelő pontokon a Mi Band 5-öt és Huami Amazfit Band 5-öt.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable
Xiaomi Mi Smart Band 6
Kijelző
1.56 hüvelyk, 152 x 486 pixel 326 PPI, Full-Touchscreen, AMOLED
Csatlakozók
Audió csatlakozók: ⊖, Szenzorok: Kis energiafogyasztású 3 tengelyes gyorsulásmérő, 3 tengelyes giroszkóp, PPG pulzusmérő
Hálózat
Bluetooth 5.0
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 12.7 x 18.6 x 47.4
Akkumulátor
125 mAh Lítium-Polimer
További jellegzetességek
Hangszórók: ⊖, Karkötő test, Karkötő szíj, Dedikált töltő kábel, Használati útmutat, Xiaomi Wear (Android) / Xiaomi Wear Lite (iOS), 24 Hónap Garancia, Kompatibilitás: Android 5+, iOS 10+; 5 ATM, vízálló, vízálló
Súly
12.8 g
Ár
44,99 Euro
Megjegyzés: A gyártó különböző beszállítóktól származó alkatrészeket használhat, beleértve a hasonló specifikációjú kijelzőpaneleket, meghajtókat vagy memóriastickeket.

 

Training screen
Training screen
Running 1/2
Running 1/2
Running 2/2
Running 2/2
Treadmill 1/2
Treadmill 1/2
Treadmill 2/2
Treadmill 2/2
Rowing 1/2
Rowing 2/2
Pool swimming 1/2
Pool swimming 2/2
Rope skipping 1/2
Rope skipping 2/2

Pro

+ világos AMOLED
+ mozgásérzékelés
+ 30 sportprofil
+ hasznos segédeszközök
+ rezgésminta

Kontra

- eltérések a pulzusmérésben
- gyenge alváskövetés
- nincs GPS

Összegzés - Ajánlott, annak ellenére, hogy lényegesen drágább, mint a Huami Band.

Xiaomi Mi Smart Band 6 provided by Xiaomi Germany
Xiaomi Mi Smart Band 6 provided by Xiaomi Germany

A Xiaomi Mi Smart Band 6 funkciói hasonlóak az elődjéhez és a nagyon hasonló Amazfit Band 5-höz. Az egyetlen igazán új dolog a nagyobb kijelző; és megéri a plusz árat a Mi Band 5-höz képest, amely továbbra is kb. 26 euróAmazfit Band 5 pedig 29 euró, mivel az új felbontás nemcsak több helyet biztosít az óralapon található további információknak, hanem a menük olvashatóságát is javítja.

Mindhárom nagymértékben személyre szabható, főleg az appok és widgetek tekintetében, amelyek tetszés szerint rendezhetőek és elrejthetőek. A Xiaomi okoskarkötőjével szemben az Amazfit Band 5 támogatja az Amazon hangsegédjét, az Alexa-t.

Hobbisportokhoz és szabadidőhöz a Xiaomi Mi Smart Band 6 egy valódi ajánlás.

Egyszerűen élvezetesek az olyan funkciók, mint amilyen az ugrókötél-ugrások vagy evezőmozdulatok számolása. Amúgy a Band 5 is képes erre, viszont még mindig a sportprofilok jó egyharmadára van korlátozva - még a Huami is.

Az általunk tesztelt készülékben a pulzusszám és az oxigénszaturáció mérésekor feltárt hiányosságok miatt azoknak nem javasoljuk a Mi Smart Band 6-ot, akiknek megbízható életjel-monitorozásra van szükségük. Ez azokra is vonatkozik, akik érdekeltek olyan paraméterekben, mint a maximális pulzusszám vagy az edzés utáni oxigénfelvétel. Akinél ez követelmény, az jobb, ha kicsivel többet áldoz egy minőségibb aktivitásmérőre.

Mint egyszerű aktivitásmérő és motivátor - legyen szó sportról vagy több mozgásról - ajánljuk a Mi Smart Band 6-ot, valamint a Band 6-ot az Honor-tól vagy a Huawei-től. Valamivel több euróért, az Honor Band 6 (az Amazon-nál 59 dollár),, például automatikusan méri az éjszakai oxigénszaturációt, a Huawei Band 6 pedig (Amazon: 90 dollártó) még éjjel-nappal is.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Xiaomi Mi Smart Band 6 rövid értékelés: Hatásos továbbfejlesztett dizájn, találó ár
Inge Schwabe, 2021-09- 2 (Update: 2021-09- 2)