Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Buds2 értékelés - Erőteljes fülhallgató ANC-vel

Nagy előrelépés. A Samsung piacra dobta Galaxy Buds fülhallgatójának második generációját, és nemcsak új külsőt és új színeket adott a TWS fülhallgatónak, hanem Active Noise Canceling funkciót is. A 149 eurós ár meglehetősen vonzó. Értékelésünket elolvasva kiderül, hogy mit kínál még a Galaxy Buds2.
Accessory Audio Wearable

Összegzés - Jó fülhallgató, de nem hibátlan

Samsung Galaxy Buds2 értékelés (SM-R177). Test device provided by Samsung Germany.
Samsung Galaxy Buds2 értékelés (SM-R177). Test device provided by Samsung Germany.

A Samsung Galaxy Buds2 szinte minden téren sokat fejlődött. A hangzás kiegyensúlyozottabb, az üzemidő jó, a tesztben könnyedén eléri az ígért öt órát, és a beépített ANC is jó munkát végez.

Az Android és Windows alkalmazások támogatása is praktikus, egyedül az Apple felhasználók maradnak ki még mindig a játékból.

A Samsung Galaxy Buds2 összességében jó, egyedül a telefonos funkciók nem meggyőzőek. 

A Galaxy Buds2-nek a legtöbb kritikát a telefonálás terén kell elviselnie. A hangminőség csendes környezetben még elfogadható, de a TWS fülhallgató teljesítménye jelentősen visszaesik, amint kicsit hangosabbá válik.

A Buds2 ára meglehetősen kedvezőnek tűnik, de a Galaxy Buds Pro (kiskereskedelmi ár: 229 euró) időközben olcsóbb lett, jobb hangzást kínál, és IPX7 minősítéssel rendelkezik. A Huawei FreeBuds Pro is olcsóbb lett. A sportrajongók számára az Amazfit PowerBuds Pro izgalmas alternatíva.

Please share our article, every link counts!
.170
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Samsung Galaxy Buds2 értékelés - Erőteljes fülhallgató ANC-vel
Daniel Schmidt, 2022-04- 8 (Update: 2022-04- 8)