Notebookcheck Logo

PAMU Z1 ANC fülhallgató rövid értékelés: Olcsó és kényelmes

Teaser
A PAMU Z1 ANC fülhallgató egy megfizethető árú, vezeték nélküli fülhallgató kényelmes, ergonomikus kialakítással. Bár a Z1 modellből hiányoznak a más TWS fülhallgatókban megtalálható funkciók és a csúcskategóriás hangminőség, kényelmesen illeszkednek, és árkategóriájukban számos opciót felülmúlnak.
Audio Chinese Tech Gadget

Összegzés

In review: Padmate PAMU Z1 TWS ANC earbuds. Review unit provided by Padmate.
In review: Padmate PAMU Z1 TWS ANC earbuds. Review unit provided by Padmate.

A Padmate PAMU Z1 TWS fülhallgatója némileg vegyes képet mutat. A fülhallgató a legkényelmesebbek közé tartozik, amelyeket valaha is volt szerencsém használni, de más kulcsfontosságú területeken, nevezetesen a hangszínszabályzó és a funkciók terén lemarad. A Padmate sajnos túlértékeli a Z1 modellt, olyan funkciókat ígér, amelyek nincsenek teljes mértékben kidolgozva, és (zavaró módon) a Z1-et olyan prémium TWS fülhallgatókhoz hasonlítja, mint az Apple AirPods Pro. Jobb versenytárs lenne a standard AirPods, amely nem kínál semmiféle zajszűrést, annak ellenére, hogy 80 dollárral többe kerül. Mégis, kevesebb mint 100 dollárért a PAMU Z1 szilárd választásnak számít, amely jó üzemidőt, jó hangprofilt (aki szereti az erős baszusú zenét) és fantasztikusan illeszkedik a fülbe. 

Egy dolgot meg kell említenem, ami zavarba hozott. Azt hiszem, hogy a Padmate sorozatgyártás előtti terméket küldött nekem. A Z1 termékoldalán olyan funkciók szerepelnek, mint a Qi vezeték nélküli töltés és a dupla érintéses vezérlés, és mindkettő feltűnően hiányzik a nekem küldött fülhallgatóból. Bárhogy is legyen, a Z1 kulcsfontosságú területei (hangminőség, ANC és üzemidő) valószínűleg hasonlóak az általam tesztelt példányhoz. Másoknak viszont eltérő tapasztalatai lehetnek.

A Padmate PAMU Z1 TWS fülhallgató a Padmate weboldalán érhető el. A listán 99 dollárért szerepel, de rutinszerűen 69 dollárért elérhető.

Jogi nyilatkozat: Az értékelés írója a Padmate PAMU Z1 TWS ANC fülhallgatót ingyenesen kapta a teszteléshez.

Please share our article, every link counts!
.170
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > PAMU Z1 ANC fülhallgató rövid értékelés: Olcsó és kényelmes
Sam Medley, 2022-06- 6 (Update: 2022-06- 6)