Notebookcheck

Huami Amazfit GTS Okosóra rövid értékelés: Egy minőségi másolat

Jól másolt. Az okosórák egyre népszerűbbek, és az OEM-ek (eredeti gyártók) olcsóbb modelleket is piacra dobnak. Az Apple továbbra is az ágazat egyik nagy játékosa a Watch termékével, így nem meglepő, hogy más gyártók is erre a dizájnra próbálnak alapozni. A Huami Amazfit GTS megdöbbentően hasonlít az Apple Watch-ra, miközben sokkal kevesebbbe kerül. Az ár önmagában elég ok arra, hogy kiderítsük, mit is tud nyújtani ez az olcsó okosóra.
Accessory Gadget Smartwatch
, , , , , ,
hasonló találatok
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Huami Amazfit GTS
Huami Amazfit GTS
Huami Amazfit GTS
Huami Amazfit GTS
Huami Amazfit GTS
Software Amazfit GTS
Software Amazfit GTS
Software Amazfit GTS
Software Amazfit GTS
Software Amazfit GTS
Huami Amazfit GTS Okosóra rövid értékelés. Test device courtesy of Huami.
Huami Amazfit GTS Okosóra rövid értékelés. Test device courtesy of Huami.

Az Amazfit GTS vegyes reakciókat váltott ki, amikor először megkaptuk. A Huami azóta frissítette az Amazfit okostelefon alkalmazást, és kijavította azokat a hibákat, amelyektől az általunk tesztelt készülék szenvedett. Ezért most már nem aggódunk amiatt, hogy javasoljuk a készüléket annak, aki egy megfizethető okosórát keres. 

A Huami éles AMOLED panellel, beépített GPS-el és egy tartós akkumulátorral szerelte fel a készüléket. Tetszik, hogy az óra nem igényel állandó telefonos csatlakozást ahhoz, hogy működjön.

A Huami jól eltalált sok mindent az Amazfit GTS-sel, kivasalva azokat a gyűrődéseket, amelyek kezdetben az általunk tesztelt készüléket sújtották. Az okosóra jól felépített, és úgy is használható, hogy nincs állandóan egy telefonhoz kötve.

Összességében, az Amazfit GTS ideális azoknak, akik egy egyszerű okosórát szeretnének beépített aktivitásmérő képességekkel. Az óra ugyanakkor nem fog nem odaillőként kinézni a drágább kortársai mellett. Így ha nem feltétlenül Apple Watch kell legyen, akkor ajánlanánk egy pillantást vetni a Huami Amazfit GTS-re.

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 4923 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 216716 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Huami Amazfit GTS Okosóra rövid értékelés: Egy minőségi másolat
Mike Wobker, 2019-12- 1 (Update: 2019-12- 1)