Notebookcheck

Honor MagicWatch 2 Okosóra rövid értékelés: A Huawei klón fitnesz grafikonokkal győz meg

Multifunkciós sportóra megfizethető áron. A klónozó technológia koncepciója, amelyet az Honor és a Huawei általában az okostelefonjaival gyakorol, az okosórákkal kapcsolatban is működik. Néhány vizuális vonást leszámítva, az Honor MagicWatch 2 a Watch GT 2 klónja a Huawei anyavállalatnak. Ugyanannyira elegánsan néz ki és ugyanolyan jó, és kevesebbe kerül.
Accessory Smartwatch Wearable
Honor MagicWatch 2
Processzor
Huawei Kirin A1 (Hi1132)
Memória
32 MB 
Kijelző
1.39 hüvelyk , 454 x 454 pixel 326 PPI, érintőképernyő, AMOLED, fényes: igen
Háttértár
4 GB Flash, 4 GB 
, 4 GB, 2 GB ingyenes
Csatlakozók
Audió csatlakozók: Microphone, Brightness Sensor, Szenzorok: optikai pulzusérzékelő, gyorsulásmérő, girométer, barométer, magnetométer
Hálózat
Bluetooth 5.1, GPS
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 10.7 x 45.9 x 45.9
Akkumulátor
455 mAh, Akkumulátor üzemidő (gyártói adat): 168 h
További jellegzetességek
Hangszórók: Single, Billentyűzet: 2 Button, Billentyűzet háttérvilágítás: igen, Honor MagicWatch 2, töltő (USB-C), töltő kábel (USB-A-ról USB-C-re), gyors kezelési útmutató, jótállási jegy, RTOS, 24 Hónap Garancia, vízálló az ISO standard 22810:2010 (50 m-ig) szerint; GPS, GLONASS; hívások okostelefonon keresztül; Android 4.4+/iOS 9+ kompatibilitás, fanless, waterproof
Súly
41 g, Tápegység: 31 g
Ár
179 Euro
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Quick panel
Quick panel
Activity display
Activity display
Music player
Music player
Heart-rate chart
Heart-rate chart
Stress chart
Duplicated notification in the listings
Full display of the notification
Combination of several parameter in a single chart
Combination of several parameter in a single chart
Running training: overview
Running training: times of each round
Running training: charts
Running training: details
Honor MagicWatch 2 Okosóra rövid értékelés. Test unit provided by Honor Germany
Honor MagicWatch 2 Okosóra rövid értékelés. Test unit provided by Honor Germany

Az Honor Magic Watch 2 egy nagyszerű óra, amelynek a minősége elsősorban a jó kijelzőnek köszönhető. Az éles OLED kijelző nélkül nem csak az informatív grafikonok élvezete szenvedne csorbát, hanem a óralapok szintén homályosak lennének. Az edző segítségével a sportolók felülvizsgálhatják és javíthatják a teljesítményüket. Viszont meg kell elégedniük egy elszigetelt rendszerrel. Ez elsősorban azokat érintheti, akik szeretik megosztani a sportsikereiket olyan platformokon, mint pl. a Strava. 

„Ár szempontjából a MagicWatch 2 a hasonlóan felszerelt Huawei Watch GT 2 és a Huami órái (amelyek nagyobb értékűek a gyártó saját portfóliójában) között foglal helyet.

Az Honor okosóra kedvezőbb árú alternatíva, főként a Huawei Watch GT 2-höz képest, amely hasonló formátumú. Az óraszíj és a ház függvényében a kiskereskedelmi ár 199 és 249 euró között van, míg az Honor csak 179 eurót kér a szilikonszíjas változatért, és 199 eurót a bőrszíjasért. Másrészt viszont az árak már többet csökkentek a Huawei-nál, mint az Honor okosóránál. Például a Watch GT 2-t már 179 euróért megkaphatjuk, míg a MagicWatch 2 ára nem sokat csökkent, ami jelenleg 164 eurót jelent. Az olyan okosórák, mint a Huami Amazfit GTS, még ennél is olcsóbbak. A gyártó saját portfóliójában levő felső árszegmens jelenlegi árai 100 és 140 euró között mozognak, modelltől függően.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Honor MagicWatch 2 Okosóra rövid értékelés: A Huawei klón fitnesz grafikonokkal győz meg
Inge Schwabe, 2020-06-24 (Update: 2020-06-24)