Notebookcheck

Honor Band 5 Aktivitásmérő rövid értékelés: Egy Xiaomi Mi Band 4 alternatíva szinte gyenge pontok nélkül.

Smart Band evolution. Okoskarkötő evolúció A Honor Band 5 alig különbözik az elődjétől, legalábbis ránézésre. Ennek ellenénre, a Honor újítani szándékozott aktivitásmérőjének ötödik kiadásával. Tovább olvasva kiderül, hogy melyek ezek, és mi a fő kritikánk a Honor Band 5-tel kapcsolatban.
Marcus Herbrich, 👁 Daniel Schmidt (fordította Zoltán Kiss), 🇺🇸 🇩🇪 ...
Accessory Wearable
, , , , , ,
hasonló találatok
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Honor Band 5 Fitness Tracker Review
Honor Band 5 Fitness Tracker Review
Honor Band 5 Fitness Tracker Review

Összegzés - A Honor Band 5 jól néz ki, de még jobban működik

Honor Band 5 Aktivitásmérő rövid értékelés. Test device courtesy of Honor Germany.
Honor Band 5 Aktivitásmérő rövid értékelés. Test device courtesy of Honor Germany.

Legújabb aktivitásmérőjével a Honor bizonyította, hogy képes felvenni a versenyt a Xiaomi-val, az aktuális nagykutyával, és annak Mi Band sorozatával. A Band 5 jól megépített, hosszú üzemidővel, és a Xiaomi Mi Band 4-hez hasonlóan méri a vér oxigénszinjét. A két aktivitásmérő közötti döntő különbség véleményünk szerint a szoftver. A Honor Band 5 vonzóbb felhasználói felülettel rendelkezik, szebb animációkkal, míg a Huawei Health App jobban megszerkesztett és vizuálisan vonzóbb, mint a Xiaomi megfelelője; jelenleg legalábbis.

Gyenge pontjai ellenére a Honor Band 5 több, mint csak egy alternatívája a Xiaomi Mi Band 4-nek. Akinek viszont lényeges a pontos lépésszámlálás, az jobban teszi, ha egy másik aktivitásmérőt választ.

Azonban a Honor Band 5 nagyot bakizik az irrealisztikus lépésszámlálójával. Az általunk értékelt készülék nem csak túlbecsüli a lépéseinket, hanem az értesítéseket is durván kezeli, miközben a Bluetooth 5 integrálásának hiánya kiábrándító.

Véleményünk szerint a Honor-nak ugyanolyan fejlesztéseket kell végrehajtania, mint a Xiaomi-nak az aktivitásmérője következő generációjára. Mindkét gyártónak be kéne építenie egy dedikált GPS chipet és valamiféle mindig aktív kijelzőt. Ezenfelül mindkét aktivitásmérő képernyő-test arányán is lehetne javítani.

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 3468 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 177157 articles published on Notebookcheck since 2017
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Honor Band 5 Aktivitásmérő rövid értékelés: Egy Xiaomi Mi Band 4 alternatíva szinte gyenge pontok nélkül.
Marcus Herbrich, 2019-12- 1 (Update: 2019-12- 1)