Notebookcheck Logo

Gocycle G4 rövid értékelés: klassz összecsukható elektromos kerékpár turbo boost funkcióval

Stylish speedster A stílusos Gocycle G4 bebizonyítja, hogy az összecsukható elektromos kerékpároknak nem kell unalmasnak lenniük. Nemcsak elegáns dizájnnal rendelkezik, és kompakt méretűre összecsukható, hanem lenyűgöző nyomatékot és lendületet is biztosít. Értékelésünket elolvasva megtudható, hogy mennyire jó, és hogy megéri-e megvenni.
E-Mobility

One more thing: once you switch off the e-bike, the data from the previous ride will be practically gone. The app will only show the average speed and cumulative distance travelled for the day, but none of the many other types of data. We find this annoying.

Összegzés: Kicsit többet vártunk az áráért...

A Gocycle G4 a maga 3799 eurós (3.999 USD) ajánlott árával bizony nem olcsó. Az árához képest lenyűgöz prémium kivitelezésével, masszív felépítéssel és stílusos dizájnjával. Ennek ellenére néhány műszaki szempontból egy kicsit többet vártunk tőle.

Igen, az első kerékagy motor nagy erővel húzza a kerékpárt, és még inkább, ha megnyomjuk a boost gombot. A kompakt elektromos kerékpár a kis kerekek ellenére is kényelmesen kezelhető, és hosszabb utakra is alkalmas.

Az alkalmazás-csatlakoztatás mellett (ami sok lehetőséget megnyitott, de némi potenciált kiaknázatlanul is hagyott) úgy gondoljuk, hogy a kerékpár nem csak szép, de mindennapi használatra is alkalmas lenne, ha a kormányon lenne egy kijelző és egy üzemmódválasztó, hogy a felhasználónak ne kelljen állandóan a telefonját előhalásznia. Bár az alkalmazás-csatlakoztatás nagyszerű, nem kéne ráerőltetni a felhasználóra. Mindezek után a kerékpározás egyetlen üzemmóddal is kellemes, amely szükség szerint konfigurálható.

Mindent összevetve, értékelésünk során sok mindent szerettünk a Gocycle G4-ben. A gyártó azonban a kerékpár minőségéért és erős motorjáért is szép összeget kér el - még akkor is, ha a kapacitása a „nagy” elektromos kerékpárokhoz képest inkább átlagosnak mondható.

Ár és elérhetőség

A Gocycle G4 3.799 eurós (3.999 USD) áron érhető el közvetlenül a gyártótól. Fehér, matt fekete és kék színben kapható.

Alternatívaként létezik egy karbon változat is, amely körülbelül 200 euróval többe kerül, de semmivel sem könnyebb. A Gocycle kínálja a G4i modellt is, amely szintén karbonból készült, és nagyobb akkumulátora ellenére fél kilogrammal kevesebbet nyom. Ezért a modellért azonban borsos, 5.499 eurós (4.999 USD) árat kell fizetni.

Please share our article, every link counts!
.170
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Gocycle G4 rövid értékelés: klassz összecsukható elektromos kerékpár turbo boost funkcióval
Marcus Schwarten, 2022-11- 4 (Update: 2022-11- 4)