Notebookcheck

Fitbit Charge 4 Aktivitásmérő rövid értékelés: Kétszer olyan drága, mint a Huawei Band 4 Pro, és kétszer olyan jó is?

Nem egy jó fogás. A Fitbit Charge 4 az új aktivitásmérő, amely a Charge 3 előd helyébe lép. Bár maradt a monokróm kijelző, a GPS és az SpO2 mérések újak. Időközben a Huawei is aktiválta ez utóbbit a Band 4 Pro-ban, amely jóval megfizethetőbb árú. Megéri-e a Charge 4 a plusz költséget?
Accessory Wearable Touchscreen Gadget
, , , , , ,
hasonló találatok
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Spotify
Spotify
Control
Control
Favorite
Favorite
Incoming call
Incoming call
Notification
Notification
Notification
Text response
Emoji
Notification
Dashboard
Dashboard
Activity minutes
Activity minutes
Targets
Targets
Floors, Heart rate
Steps, target
Distance, calories burned
Activity minutes, heart rate
Sleep, weight
Liquids, weekly training units
Running training
Running training
Times of rounds
Times of rounds
Heart rate
Heart rate
Energy consumption
Altitude profile
In review: Fitbit Charge 4. Provided by Fitbit

A Charge 4-el eltöltött néhány nap után a karkötő informatív aktivitásmérőnek bizonyult, de a kijelző gyenge a kültéri sportokhoz. A sporttevékenységek választékát figyelembe véve, amely más aktivitásmérőkkel, és különösen a Huawei-el összehasonlítva szegényesnek számít, a Charge 4-et aligha lehet ajánlani aktív sportolóknak. Persze lehet, hogy találunk olyasmit, ami illeszkedik a saját személyünkhöz, ha a kedvenc sportunk éppen kiválasztható, és napfényben sem fogunk túl sokat tartózkodni.

A Fitbit aktivitásmérő erőssége abban rejlik, hogy elemzi az általános fitneszt, és ezt a nap folyamán bármikor ellenőrizhetjük. Ha egy olyan óraszámlapot választunk, amely kijelzi a személyes céljainkat, gyorsan ráérezhetünk a paraméterre, és javíthatunk rajta a mindennapi életünkben.

A Charge 4 ereje a mindennapi fitnesz elemzésben rejlik.

Ha a Charge 4-et aktivitás és sport nyomkövetés terén hasonlítjuk össze a Huawei Band 4 Pro-val, akkor ez utóbbi győz a sport nyomkövetésben, mivel nagyobb a sport portfóliója, és színes AMOLED kijelzője van, amely kültérben jobban látható. Emellett az Egészség alkalmazás az edzések nagyszerű grafikus kiértékelését teszi lehetővé. Másrészt a Fitbit jobb általános fitnesz kiértékelést tesz lehetővé: Az aktivitás zóna percek jobban elkülönült értékelést adnak a fizikai erőfeszítést illetően, az edzéseket és a egész napi normális mozgást is figyelembe véve. Ez viszont egyáltalán nem indokolja a Charge 4 149 eurós és a Band 4 Pro 79 eurós ajánlott fogyasztói ára közötti különbséget.

Mark Riege
Editor of the original article: Mark Riege - Translator - 198 articles published on Notebookcheck since 2018
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 176650 articles published on Notebookcheck since 2017
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > Fitbit Charge 4 Aktivitásmérő rövid értékelés: Kétszer olyan drága, mint a Huawei Band 4 Pro, és kétszer olyan jó is?
Inge Schwabe, 2020-07-22 (Update: 2020-07-22)