Notebookcheck

A Huawei TalkBand B6 kis méretű mindenesnek bizonyult a tesztünkben

Azoknak, akik szeretnek beszélni. Az okos karkötők közönségesek. Hetedik éve, a Huawei TalkBand B6 már semmilyen szempontból nem számít újnak, de az okos karkötő és headset kombinációja még mindig ritkaság, és a Huawei sikert ért el vele. A jelenlegi verzió most először egy SpO2 érzékelőt is magába foglal. Tesztünkben értékeljük a megbízhatóságát, és öszehasonlítjuk aktivitásmérő funkcióit a Huawei valódi aktivitásmérőivel.
Accessory Gadget Smartwatch Wearable
, , , , , ,
hasonló találatok
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Huawei TalkBand B6
Processzor
Huawei Kirin A1 1 x 0.2 GHz, ARM Cortex-M7, + STL4R9
Kijelző
1.53 hüvelyk, 460 x 188 pixel 326 PPI, Full touch, AMOLED
Háttértár
N/A
Csatlakozók
Audió csatlakozók: ⊖, Brightness Sensor, Szenzorok: gyorsulásmérő, giroszkóp, optikai pulzusmérő, hall szenzor
Hálózat
Bluetooth 5.2
Méret
magasság x szélesség x mélység (mm-ben) 12.5 x 56.87 x 22.61
Akkumulátor
120 mAh Lítium-Ion
Operációs rendszer
RTOS
További jellegzetességek
Hangszórók: ⊖, Billentyűzet: 1 gomb + 2 kioldó gomb, Billentyűzet háttérvilágítás: igen, Huawei TalkBand B6, töltő adapter, töltő kábel, 3 fülbetét, rövid használati útmutató, jótállási jegy, Huawei Health, 24 Hónap Garancia, kompatibilitás: Android 4.4+, iOS 9.0+; IP57
Súly
28.85 g
Ár
199 Euro
Hivatkozások
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Huawei TalkBand B6, test unit provided by Huawei
Huawei TalkBand B6, test unit provided by Huawei

Tesztelésünk közben a hibrid készülék jól teljesítette két feladatát, de ugyanakkor mindkettőben hiányosságokat is mutatott. Ami a headsetet illeti, a hang jó minőségű, de megszakításokat tapasztaltunk, amelyek elbizonytalanítanak abban, hogy fontos hívásokra használjuk, kivéve ha a telefon is ugyanabban a helyiségben van. 

Aktivitás- és egészségmérőként a TalkBand nagyszerűen teljesít - ahogy a Huawei legtöbb aktivitásmérője, és ezek mindegyike egy nagyszerű okostelefon-alkalmazást vesz igénybe. A legújabb Talkband készülékbe beépített SpO2 érzékelő szintén egy pozitív jellemvonás. Másrészt viszont a TalkBand jó aktivitásmérőként csak korlátozottan teljesít: Bár az analízisek pozitívak, a különféle sportok kínálata nagyon szűk.

Headset-ként és egészségmérőként a Huawei TalkBand B6 kiállja a tesztet. Viszont GPS hiánya és a különféle sportok szűk kínálata miatt néhány gyenge pontot is szerez.

A gyakorlatban tetszett az USB-C-n keresztül történő egyszerű töltés, amit, ha szükséges, útközben barátoktól vagy munkatársaktól is kölcsönözhetünk. Utolsó szubjektív benyomásként: Bár a TalkBand kézben tartva súlyosnak tűnt, ez a benyomás eltűnt, amikor a karunkon hordtuk, és nagyobb mérete ellenére ugyanolyan könnyűnek éreztük, mint más aktivitásmérőket.

Ár és Elérhetőség

Tesztelésünk ideje alatt a legkedvezőbb árú ajánlat magától a Huawei-től jött. A Sport Edition-nal 50 eurót takaríthatunk meg, más verziókkal 70 eurót, ha a gyártó online üzletéből vesszük meg. A kedvezmények végeztével (Németországban) például a Cyberport-on vagy az Amazon-on 180 euró körül érhető el.

Pricecompare

Mark Riege
Editor of the original article: Mark Riege - Translator - 220 articles published on Notebookcheck since 2018
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 186207 articles published on Notebookcheck since 2017
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > A Huawei TalkBand B6 kis méretű mindenesnek bizonyult a tesztünkben
Inge Schwabe, 2021-07- 2 (Update: 2021-07- 2)