Notebookcheck Logo

1MORE EVO TWS rövid értékelés: Hibátlan hangzás az árért, és még ennél is több

1MORE EVO TWS in black finish, inside open case (Source: Own)
1MORE EVO TWS in black finish (Source: Own)
Az 1MORE EVO klasszikus és stílusos kialakításával több, mint aminek látszik, kiváló minőségű hangzást kínál az LDAC-on és a SoundID támogatásán keresztül, és rugalmas zajszűrési képességekkel is rendelkezik. Ma közelebbről is megnézzük ezt a minden helyzetben nagyszerű élményt nyújtó technikai eszközt.
Audio Accessory Android Software Smartphone

A jó, a rossz és az igazság

Mind a tok, mind pedig a fülhallgató jobban néz ki, mint a fotókon, és még a hivatalos termékfotók sem néznek ki olyan jól, mint amilyen a valóságban. Sőt, az 1MORE EVO-t nagyszerű érzés viselni és kezelni. A szoftver és a hangminőség egyaránt kiváló, hatalmas plusz a WNR üzemmód, amely teljesen kizárja a szélzajt, és ami marad, az csak a levegő halk nyomása.

A nyugtató hangok nagyon rövid, gyenge minőségű audió loop-ok, és lejátszásuk közben hallhatóak a megszakítások, az alkalmazás pedig másra nem használható. A fülhallgatók külön és egyedi testreszabásának lehetősége nagyszerűen kiegészítené a termék funkciókészletét.

A jóval 200 USD alatti árral (az Egyesült Államokban e sorok írásakor 149,99 USD-re csökkent az ár, 169,99 USD normál árról) az 1MORE EVO TWS minden bizonnyal remek ajánlatnak számít mindenkinek, aki megengedheti magának, még azoknak is, akik úgy gondolják, hogy a csúcskategóriás vezeték nélküli hangzás ilyen kis méretben lehetetlen. Azt biztosan tudom, hogy végre találtam egy okot arra, hogy ne hiányoljam többé a vezetékes fejhallgatómat, amikor a telefonomon hallgatom a zenét, és ennek sok minden el kellene mondania.


Nyilatkozat: A jelen értékelés szerzője az 1MORE EVO TWS fülhallgatókat az 1MORE-tól ingyenesen kapta tesztelés céljából.

Please share our article, every link counts!
.170
> Magyarország - Kezdőlap > Tesztek / áttekintők > 1MORE EVO TWS rövid értékelés: Hibátlan hangzás az árért, és még ennél is több
Codrut Nistor, 2022-10-31 (Update: 2022-10-31)